Καλως ηρθατε στην Stamco Costumes, Βιοτεχνία Ενδυμάτων που ιδρύθηκε το 1957 απο τον Σταμάτη Κοντούζογλου.

Από τότε μέχρι σήμερα, με υπερηφάνεια συνεχίζουμε να παράγουμε και να κατασκευάζουμε κάθε είδους κοστούμια τα οποία όλα χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Το μοττο μας είναι: “Η ποιότητα είναι πάντα στη μόδα””.

Ως κατασκευαστές κοστουμιών και παραδοσιακών φορεσιών προωθούμε τα προϊόντα μας στην ελληνική και διεθνή αγορά, σε πελάτες χονδρικής πώλησης (καταστήματα κ.α.) αλλά και σε ιδιώτες.

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – ΕΜΠΟΡΟΥΣ

Η 50χρονη πείρα μας στο χώρο της κατασκευής και πώλησης κοστουμιών, μας έχει εδραιώσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε επίπεδο χονδρικής πώλησης.

Έχοντας κερδίσει την αμέριστη εμπιστοσύνη των πελατών μας, συνεργαζόμαστε με πολλά καταστήματα στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Επίσης, εξάγουμε τα κουστούμια μας σε πολλές χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, η Μεγάλη Βρετανία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Αμερική, η Αυστραλία, η Ιαπωνία κ.α.

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΟΜΑΔΕΣ

Μπορείτε να δείτε την πλήρη συλλογή των κοστουμιών και φορεσιών της εταιρίας μας τις τιμές πώλησης και τις προσφορές στην ιστοσελίδα μας. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε όλες μας τις στολές και ενδυμασίες μέσω internet ή τηλεφωνικώς. Είμαστε μια Ελληνική Βιοτεχνία, με χώρα κατασκευής αποκλειστικά την Ελλάδα.

Η συνειδητή αυτή επιλογή μας έχει σαν αποτέλεσμα, άριστη ποιότητα σε απολύτως προσιτές τιμές. Έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε κάθε είδους ειδική κατασκευή όπως, κοστούμια για γκρουπ, θεατρικούς συλλόγους, εθνικές παρελάσεις κ.α.

 

ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ